Kwaliteit

Sommen-edm staat garant voor kwaliteit omdat het gebruik maakt van de toonaangevende leveranciers uit Duitsland zoals: Bedra, Mann und Hummel en Buchem. Daarnaast zijn een uitgebreide kennis, een goede service en een schat aan ervaring de kenmerken die kwaliteit garanderen.

Snelheid

Sommen-edm levert bijna al zijn producten uit eigen voorraad. Dit betekent dat de meeste producten de volgende dag bij de klant in huis kunnen zijn.

Betrouwbaarheid

Sommen-edm is al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht in de vonkerosiewereld. Door producten van zeer hoge kwaliteit aan te bieden waarborgt Sommen-edm haar betrouwbaarheid . Daarnaast kunt u bouwen op de afspraken die met u gemaakt worden en zal u nog vele jaren van de service kunnen genieten die u van ons gewend bent.

Flexibiliteit

Voor Sommen-edm staan de belangen van de klant altijd op de eerste plaats. Door de kleinschaligheid van het bedrijf kunnen problemen oplossingsgericht worden aangepakt. Een bestelling met spoed of een direct probleem met de machine kan door de felixibiliteit van het bedrijf het meest efficient behandeld worden en op deze manier waarborgt Sommen-edm haar kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.